Государственное учреждение

«Херсонский областной лабораторный центр Министерства здравоохранения Украины»

Добро пожаловать на главную страницу сайта

2017-11-13
  Херсонська область Розподіл захворілих осіб за віковими групами всього 0 – 4 роки 5 – 14 років 15 – 17 років 18 – 29 років 30 – 64 роки 65 років та старші 1 2 4 5 6 7 8 9 10 1 Епідемічний поріг по регіону за звітний тиждень (на 100 тис. населе...
2017-11-10
   У  9 місяців 2017  року  фахівцями ДУ «Херсонський обласний лабораторний центр  Міністерства охорони здоров’я України» та її структурних підрозділів лабораторно досліджено 15183 проб питної води централізованого водопостачання, у т.ч. за санітарно-хімічними показниками 6821 проба та мікробіологічними 8362 проби.      Не відповідал...
2017-11-06
  Херсонська область Розподіл захворілих осіб за віковими групами всього 0 – 4 роки 5 – 14 років 15 – 17 років 18 – 29 років 30 – 64 роки 65 років та старші 1 2 4 5 6 7 8 9 10 1 Епідемічний поріг по регіону за звітний тиждень (на 100 тис. населе...
2017-10-30
  Херсонська область Розподіл захворілих осіб за віковими групами всього 0 – 4 роки 5 – 14 років 15 – 17 років 18 – 29 років 30 – 64 роки 65 років та старші 1 2 4 5 6 7 8 9 10 1 Епідемічний поріг по регіону за звітний тиждень (на 100 тис. населе...
2017-10-26
      Державною установою «Херсонський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» та  її відокремленими структурними підрозділами за 9 місяців 2017 року були проведені лабораторні дослідження шкідливих та небезпечних виробничих факторів на 73 підприємствах області. Виконано 2455 санітарно-гігієнічних досліджень повітря робочої зони, рів...
2017-10-24
         За 9 месяцев  2017 года специалистами ГУ «Херсонский областной лабораторный центр Министерства здравоохранения Украины» и его отдельными структурными подразделениями было исследовано 5621 проба пищевых продуктов и продовольственного сырья, в т.ч.:          - по санитарно-химическим показателям – 311...
2017-10-23
  Херсонська область Розподіл захворілих осіб за віковими групами всього 0 – 4 роки 5 – 14 років 15 – 17 років 18 – 29 років 30 – 64 роки 65 років та старші 1 2 4 5 6 7 8 9 10 1 Епідемічний поріг по регіону за звітний тиждень (на 100 тис. населе...
2017-10-20
      Безпека харчових продуктів - це відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного чи іншого несприятливого впливу на організм людини при вживанні їх в загальноприйнятих кількостях. Це гарантується встановленням і дотриманням регламентованого рівня вмісту забруднювачів хімічної та біологічної природи, а також природних токсичних речовин, характерних для даного продукту....
Страниц: 55