Государственное учреждение

«Херсонский областной лабораторный центр Министерства здравоохранения Украины»

Информация Лабораторного Центра

2016-08-18
  В I полугодии 2016 специалистами ГУ «Херсонский областной лабораторный центр МЗ Украины» и ее структурных подразделений исследовано 8116 проб питьевой воды из источников и распределительной сети централизованного водоснабжения, в т.ч. по санитарно-химическим показателям - 3619 проб и микробиологическим - 4497 проб.Не соответствовало требованиям санитарных правил и норм по санит...
2018-09-17 дата последнего изменения 2018-09-17
З початку підготовки та функціонування в літній період 2018 року закладів оздоровлення та відпочинку для дітей, розташованих на території області, фахівцями структурних підрозділів ДУ „Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України” проводилися лабораторні дослідження показників середовища життєдіяльності дітей на відповідність санітарно-гігієнічним нормам.     &nb...
2018-11-29
Згідно з вимогами санітарного законодавства та Державними програмами охорони водоймищ, фахівцями ДУ «Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України» та її відокремлених структурних підрозділів постійно здійснюються лабораторні дослідження води відкритих водоймищ.   За 9 місяців 2018 року за санітарно-хімічними показниками було досліджено 643 проби річкової води, з яких 47 (...
2018-11-29
На протязі  9 місяців 2018 року  фахівцями ДУ «Херсонський обласний лабораторний центр  Міністерства охорони здоров’я України» та її відокремлених структурних підрозділів лабораторно досліджена 16031 проба питної води централізованого водопостачання, у т.ч. за санітарно-хімічними показниками 7380 проб, бактеріологічними -  8454 проб та паразитологічними &ndash...
2018-06-18
   До сольового складу води відносяться наступні показники:          загальна жорсткість - сума  солей  кальцію  та магнію,  хлориди,  сульфати,  сухий залишок       (загальна кількість солей, розчинених у воді).      В залежності від вмісту   солей   питна   вода ...
2018-10-26
     За 9 месяцев  2018 года специалистами ГУ «Херсонский областной лабораторный центр Министерства здравоохранения Украины» и его отдельными структурными подразделениями было исследовано 2379 проб пищевых продуктов и продовольственного сырья, в т.ч.:            - на санитарно-химические показатели – 1234 пробы;...
Страниц: 8