Государственное учреждение

«Херсонский областной лабораторный центр Министерства здравоохранения Украины»

1

2020-11-11
   ДУ «Херсонський обласний лабораторний центр  Міністерства охорони здоров’я України» повідомляє, що останнім часом  значно  почастішали  сезонні випадки  отруєння дикорослими грибами.          Україна відноситься до країн, в  якій вживання дикорослих грибів є традиційним, але  ця традиція несе...
2020-11-11
   Безпека харчових продуктів - це відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного чи іншого несприятливого впливу на організм людини при вживанні їх в загальноприйнятих кількостях. Це гарантується встановленням і дотриманням регламентованого рівня вмісту забруднювачів хімічної та біологічної природи, а також природних для даного продукту.         Гігієнічне зна...
2020-10-30
   За 9 місяців 2020 року фахівцями ДУ «Херсонський обласний лабора-торний центр Міністерства охорони здоров’я України» та її відокремленими структурними підрозділами було досліджено 1137 проб харчових продуктів і продовольчої сировини, у тому числі:            - за санітарно-хімічними показниками -  458 проби; ...
Страниц: 63