Государственное учреждение

«Херсонский областной центр контроля и профилактики заболеваний Министерства здравоохранения Украины»

1

2021-10-26
   За 9 місяців 2021 року фахівцями ДУ «Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» та її відокремленими структурними підрозділами було досліджено 1094 проб харчових продуктів  і продовольчої сировини, у тому числі:          - за санітарно-хімічними показниками -  49...
2021-10-26
   ДУ «Херсонський обласний центр  контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» та  її відокремленими структурними підрозділами за 9 місяців 2021 року були проведені лабораторні дослідження шкідливих та небезпечних виробничих факторів на 38 підприємствах області. Виконано 1594 санітарно-гігієнічних досліджень повітря робочої зони, рів...
2021-10-21
№   Абсолютне число На 100 тис. населения % + ріст -знижен 2020 2021 2019 2020 1. Черевний тиф - - - - - 2. Паратиф А В С - - - - - 3. Інші сальмонельозні інфекції 53 33 5,2 3,3 -46,5%   4. Шигельоз -...
2021-10-18 дата последнего изменения 2021-10-18
zbirnyk 100+...
2021-10-12 дата последнего изменения 2021-10-12
  Шановні колеги! Нині ми увійшли у чергову хвилю ковіду. Хоча лікарні готуються працювати у посиленому графіку, проте слід нагадувати пацієнтам, що вакцинація допоможе вберегтися від тяжких випадків захворювань і смертей. Адже за останньою статистикою понад 98% госпіталізованих із ковідом - невакциновані. Ми просимо вас яко...
Профілактика отруєння грибами та перша допомога
2021-10-04
Кінець літа та перша половина осені – сезон збирання грибів. Гриби є доволі специфічним продуктом, що містить значну кількість азотистих речовин, зокрема білків, а також жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР), мінеральні речовини (зокрема фосфор). Клітковина хітин, що входить до  складу грибів, майже не перетравлюється у шлунково-кишковому тракті, тому гриби вважають «ва...
Страниц: 70